Складові успіху: знання, практика і…охорона праці!

Складові успіху: знання, практика і…охорона праці!
   114

Що робити, якщо в цеху щось спалахнуло? Як допомогти постраждалому до приїзду лікарів? Несподіваний тест на знання правил безпеки і послідовності дій в екстремальних ситуаціях пройшли наші електромеханіки.

Його хлопцям з групи 3ЕА1 влаштував випускник ВТФК, а сьогодні потенційний роботодавець - Богдан Брацлавець. Він навчався за спеціальністю “Обслуговування та ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів”.

Власник мережі автомобільних СТО прийшов на зустріч із третьокурсниками.  

“Моя компанія “Мотор - Сервіс” спеціалізується на ремонті двигунів. Аби стати висококваліфікованим майстром, вам доведеться кілька років попрацювати! Для цього потрібні наполегливість, знання, досвід, практика, бажання вчитись і зростати професійно. Я сам через все це пройшов, одразу скажу - то не легко, однак варте результату!” - констатував підприємець.

Для наглядності, студентам продемонстрували кілька відео, відзнятих в майстернях. Коментуючи їх, Богдан Брацлавець розповів про види ремонтів, обладнання, на якому відновлюють “серця” автівок.

Перше на чому наголосив - вміннях користуватись і налаштовувати вимірювальне обладнання, розбиратись у техдокументації та кресленнях. У його компанії, перш ніж стати до роботи, працівників без досвіду проходять навчання на спеціальних факультативах.

До речі, їх вже відвідала частина наших студентів-електромеханіків, що зацікавились роботою на СТО. Богдан Брацлавець запевнив: готовий влаштувати охочим черговий фаховий інтенсив і познайомити зі своєю компанією. Одразу попередив, ґрунтовна підготовка в сфері охорони праці - додатковий “+” для потенційних працівників!

Плануй майбутнє з командою успішних!  

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту